Kayıtlar

Ocak 2, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

KABAK ÇİÇEĞİ KIZARTMASI

Resim
MALZEMELER 10 Adet kabak çiçeği ince dilimlenmiş 10 adet taze kaşar 2 yumurta 1 su bardağı un veya galete unu 1 çay kaşığı tuz bir tutam karabiber YAPILIŞI kabak çiçeklerini incitmeden yıkayalım.içini hafifçe açıp kaşarları yerleştirelim.bir kürdan yardımıyla ağızlarını kapatıp,çırptığımız yumurtaya batırıp içine tuz ve karabiberi kattığımız una veya galeta ununa buluyalım.geniş bir tavaya kızartmalık arzu ettiğiniz bir yağı koyup iyice kızdıralım.kızgın yağda arkalı önlü kızartıp,bir peçetenin üzerinde fazla yağını alıp,hemen servis edelim.soğuyunca kaşarlar donacağından dolayı sıcak veya ılık ılık yemenizi tavsiye ederim.. AFİYET  OLSUN........