KABAK ÇİÇEĞİ KIZARTMASI

MALZEMELER
10 Adet kabak çiçeği
ince dilimlenmiş 10 adet taze kaşar
2 yumurta
1 su bardağı un veya galete unu
1 çay kaşığı tuz
bir tutam karabiber
YAPILIŞI
kabak çiçeklerini incitmeden yıkayalım.içini hafifçe açıp kaşarları yerleştirelim.bir kürdan yardımıyla ağızlarını kapatıp,çırptığımız yumurtaya batırıp içine tuz ve karabiberi kattığımız una veya galeta ununa buluyalım.geniş bir tavaya kızartmalık arzu ettiğiniz bir yağı koyup iyice kızdıralım.kızgın yağda arkalı önlü kızartıp,bir peçetenin üzerinde fazla yağını alıp,hemen servis edelim.soğuyunca kaşarlar donacağından dolayı sıcak
veya ılık ılık yemenizi tavsiye ederim..
AFİYET  OLSUN........

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

BEBEKLER İÇİN KIYMALI BALKABAĞI

AKDENİZ USULÜ BAMYA