YOĞURTLU MISIR EKMEĞİ
MALZEMELER
125 gr tereyağ
500 gr yoğurt
1 çorba kaşığı şeker
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı süt
Aldığı kadar mısır unu
YAPILIŞI
Malzemelerin hepsini karıştırıp, kabartma tozu ve mısır ununu en son ekleyerek ekmek hamuru kıvamında bir hamur elde edelim.Tepsiye yayıp bıçak ile dilimler halinde kesin.200 derece önceden ısıtılmış fırında pişirin.Üzeri kızarınca fırından çıkarıp servis edebilirsiniz.
AFİYET OLSUN
125 gr tereyağ
500 gr yoğurt
1 çorba kaşığı şeker
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı süt
Aldığı kadar mısır unu
YAPILIŞI
Malzemelerin hepsini karıştırıp, kabartma tozu ve mısır ununu en son ekleyerek ekmek hamuru kıvamında bir hamur elde edelim.Tepsiye yayıp bıçak ile dilimler halinde kesin.200 derece önceden ısıtılmış fırında pişirin.Üzeri kızarınca fırından çıkarıp servis edebilirsiniz.
AFİYET OLSUN
Yorumlar
Yorum Gönder