GÜLLAÇ



Malzemeler: 1kg süt
2su bardağı süt
1paket gullac
1 su bardağı dovulmus ceviz
Yapılışı:sutu hafif ilitip,icine toz şekeri koyup iyice karıştırın.gullaclari tek tek geniş bir tepsiye alıp şutu üzerine dökelim. Hafif yumusayinca ikiye katlayip büyük bir dolma boyutunda saralım.daha sonra genişçe bir kaba dizip üzerine kalan sutu dökelim.eğer süt yetmezse üzerine bolca dökecek kadar takviye yapalım.servis yaparken üzerine mevsimine göre cevizin yanına nar veya çilek koyabiliriz.arzu edilirse gullaci kat kat dizerek ortasina ceviz koyup yine bolca süt ekleyip dilimliyerek servis yapabiliriz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

BEBEKLER İÇİN KIYMALI BALKABAĞI

AKDENİZ USULÜ BAMYA