İÇ PİLAV

MALZEMELER:1 kg prinç(5 su bardağı)
 4 yemek kaşığı tereyağı
50 gr.kuş üzümü
50 gr.çam fıstığı
2 lt.et suyu veya normal su
150 gr.ince doğranmış hindi ciğeri
1 büyük soğan
1 tatlı kaşığı karabiber-tarçın-yenibahar
 yeteri kadar tuz
7,5 su bardağı su veya et suyu
YAPILIŞI:Suda ıslattığınız princi 2 kaşık  tereyağında pembeleşinceye kadar kavurunuz.başka bir tencerede geri kalan yağla ciğeri kavurun.sonra kuş üzümü,çam fıstığı,baharatlar ve suyu ekleyip,hazırladığımız diğer prinçli harca katıp,ağzı kapalı olarak 15-20 dakika pişirip,demlenmeye bırakın.afiyet olsun.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

BEBEKLER İÇİN KIYMALI BALKABAĞI

AKDENİZ USULÜ BAMYA