SARMISAKLI EKMEK
SARMISAKLI EKMEK ZEYTiNYAğ 1 AVUC SARIMSAK
YAPILIŞI:EKMEKLERİ İNCE İNCE DİLİMLEYİN SARIMSAKLARI İYİCE EZİN.ZEYTİNYAĞIYLA KARIŞTIRIP AZICIK TUZ EKLEYİN.EKMEKLERE İYİCE YADİN.DİLİMLERİN ÜZERİNE ARZU EDERSENİZ İNCE BİR DİLİM TAZE KAŞAR EKLEYİN.FIRINDA YAKLAŞIK 170 DERECEDE 20 DAK.PİŞİRİN.
YAPILIŞI:EKMEKLERİ İNCE İNCE DİLİMLEYİN SARIMSAKLARI İYİCE EZİN.ZEYTİNYAĞIYLA KARIŞTIRIP AZICIK TUZ EKLEYİN.EKMEKLERE İYİCE YADİN.DİLİMLERİN ÜZERİNE ARZU EDERSENİZ İNCE BİR DİLİM TAZE KAŞAR EKLEYİN.FIRINDA YAKLAŞIK 170 DERECEDE 20 DAK.PİŞİRİN.
Yorumlar
Yorum Gönder